Pálkövei tábor a Balaton partján

2019. augusztus 18. és 22. között -immár második alkalommal- az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Ruzsai Pályázatának köszönhetően iskolánk harminc tanulója nyaralhatott költségtérítés-mentesen  Pálkövén. 

Az időjárás kedvezett a szabadtéri programoknak; naponta többször is megmártóztunk a Balatonban, kedvünkre röplabdáztunk, pingpongoztunk.  Három napon át tartott a Nagy Focirangadó Röszke és Ruzsa között. Sajnos a ruzsaiak mellé állt a szerencse, így történhetett meg az, hogy az összesítés döntetlen lett.

A túrázások idén sem maradtak el: Szigligeten a várat, Szentbékkállán a kőtengert tekintettük meg. A vállalkozó kedvűek karaoke partyn énekelhettek, táncolhattak, csapatépítő játékban vehettek részt.

Naplemente után nagyokat sétáltunk a szép természeti környezetben, kipróbáltuk a holdsütötte Balaton hűs vizét, beszélgettünk, társasjátékoztunk, kártyáztunk. A táborozás alatt sokat tudtunk meg egymásról és a Káli-medencéről, megismerkedtünk más településekről érkező gyerekekkel, és új barátságok is születtek.

Köszönjük kísérő tanárainknak: Abordán Szilviának, Karai Gizellának és Zsebik Anikónak a felejthetetlen élményeket!

Olvasókör

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.