A Fabatka Vásár

A Fabatka Vásáron más gyerekek használt játékait vásárolhatod meg. Ha szeretnél bevinni játékot, akkor legyen jó állapotú és olyan legyen, amivel te már nem játszol. Ezért Kinga néni ad fabatkát. Mi az a fabatka? A fabatka az egy játékpénz. Mikor vásárolhatsz vele? Mikulás napkor az óra közi szünetekben, a Fabatka Boltban, a kézműves teremben. Ez egy remek alkalom, hogy a megunt játékaimat más gyerek is örömmel használhassa.

Ábrahám-Tandari Lilien 3.o.

 

Mikulás ünnep előtt bevisszük a használt, de még jó állapotú játékainkat Kinga néninek. Lehet kicsi, de egészen nagy is. Ezekért játékpénzt kapunk, amit fabatkának hívunk. Amikor eljön a Mikulás ünnep, akkor vásárolhatjuk meg a más gyerekek használt játékait. Én egy labdával lettem gazdagabb.

Kaszás Bálint 3.o.

 

A padban ültünk. Egyszer csak bejött Kinga néni az osztályba és elmondta nekünk a vásár lényegét. Boldogok voltunk, hogy ismét lesz fabatkánk. Később a vásáron én egy stóc foci kártyát vettem, aminek nagyon örültem. Az egyik osztálytársam több nagy kocsit vásárolt. Nagyon jó volt a vásár, várom a következőt.

Tóth Ábel László 3.o.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.