Fontos információk

Kedves Szülők és Tanulók!

Javítóvizsga, osztályozóvizsga időpontja

2019. augusztus 26. (hétfő) 8:00 óra.

2019. augusztus 27. (kedd) 8:00 óra (osztályozó vizsga folytatása).


Gyülekező a főépület földszinti folyosóján 7:45-től.

Tankönyvosztás

A hagyományoktól eltérően a tankönyveket a tanulók az első tanítási napon, azaz 2019. szeptember 2-án kapják meg osztályfőnöki órák keretében.

Továbbra is biztosított minden évfolyamon az ingyenes tankönyvellátás.

Tanévnyitó ünnepély

2019. augusztus 30. (péntek) 17:00 órai kezdettel.

Helyszín: az iskola Sportcsarnoka.

Első tanítási nap

2019. szeptember 2. (hétfő).

Gyülekezés az iskolaudvarban 7:30 – ig.

Tanulói bérletek igényléséhez megkérjük a kedves Szülőket, hogy fáradjanak be az iskola titkárságára 2019. augusztus 21-22-23-án 8-13 óráig, hogy a tanévkezdéshez minden érintett tanuló rendelkezzen az utazáshoz szükséges bérlettel.

Hívogat az iskola…

A tanár, ha közeleg az évnek ezen szakasza, egyre gyakrabban tekintget ki a dolgozószobájának ablakán. Odakint a nyár már az utolsó hasábokat dobja az ég kemencéjére, a mihálynapi hajnalok pedig gyakran megcsipkedik az északi falak tövében nőtt kikericsek szirmait. A nappalok rövidebbek, a déli árnyékok pedig napról-napra hosszabbak. A tanulók még élvezik a gondtalan vakációt. De nekünk, pedagógusoknak lassan ideje gondolatban készülni az előttünk álló tanévre, mert augusztus az a hónap, amikor a következő tanév feladatai megtervezésre kerülnek.

A pedagógusok a tényleges munkát augusztus 22-én kezdik meg, de hiszem, hogy mindenki odahaza már tervezgeti a jövő évi tennivalóit.

A szünidő alatt nagyon kihalt az iskola épülete. Visszhangoznak a folyosók, üresen kongnak a tantermek. Nagyon várjuk már a gyermeksereget, hogy élettel, gyermekkacajjal teljen meg az iskola!

Remélem, hogy az előttünk álló tanévben is tudunk tanulóinknak a kötelező feladatokon túl sok színes, tanórán kívüli programot nyújtani, ami tartalmasabbá, szebbé, emlékezetesebbé teszi az együtt töltött napjainkat! Élményekkel teli, szép tanévet kívánok minden kedves tanítványunknak és szüleiknek!

Szécsényi Marianna
intézményvezető

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.