Karácsonyi ünnepség

 

Ebben a tanévben mi, 5. osztályosok készültünk a karácsonyi ünnepségre egy kis műsorral. Már az őszi szünet előtt megkapta mindenki a szövegét, ami először soknak tűnt, de hamar rájöttünk, hogy senkinek sem kell hosszú szövegeket tanulnia.

Őszi szünet után sokat próbáltunk: kinek hol a helye, mit kell csinálnia, mikor lesz zene, hol lesz a tánc, amit már szünet előtt elkezdtünk tanulni. Ahogy telt az idő, egyre izgatottabban vártuk, hogy milyen jelmezeink lesznek, végül az előadás előtti hetekben azokat is megkaptuk. Így az utolsó próbákon már jelmezekben gyakorolhattunk. Az előadás napján már nagyon izgultunk. Sokan jöttek el megnézni minket. Az iskola diákjain és tanárain, és a meghívott vendégeken kívül sok szülő és nagyszülő is eljött, aminek nagyon örültünk.

 

Az előadás nagyon jól sikerült. Nem csak mi szerepeltünk, hanem az 1. osztályosok is táncoltak, valamint az énekkarosok és a zeneiskolások is felléptek.
Reméljük, mindenkinek tetszett, és tanult valamit a karácsonyi díszekről! Köszönjük szépen mindenkinek a felkészítést és a segítséget!

5. osztály

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.