Iskolatábor 2018

Iskolánk nyári táborát minden évben azzal a céllal szervezzük meg, hogy a gyerekek tartalmas és változatos tevékenységek végzése mellett színvonalas és szórakoztató programok, kirándulások nyújtotta élmények részesei lehessenek.

Idén közel ötven diákunk kezdte napját zenés-táncos reggeli tornával, majd különböző foglalkozásokon vett részt.

A teljesség igénye nélkül, “táborlakóink” használhatták fantáziájukat és kreativitásukat a kézműves foglalkozásokon, egyensúlyozhattak a kerékpáros akadálypályán, dalokat és népi játékokat ismerhettek meg, számítógépes programok készítésében vehettek részt, ügyességi, logikai, műveltségi, idegen nyelvi játékok alanyai lehettek, látványos fizikai és kémi ai kísérletek bemutatóin csodálkozhattak rá a tudomány világára, óriás felfújható gumiváron ugrálhattak kedvükre, népszerű rajzfilmeket nézhettek meg.

Természetesen ebben a tanévben sem maradhatott el a mórahalmi egész napos strandolás és a Grimm-Busz Színház nagy sikerű interaktív előadása! Az Ópusztaszeri NemzetiTörténeti Emlékparkban játékos múltidézőt rendeztünk, majd a gyerekek által méltán népszerű Csillagösvény labirintusaiban bolyonghattunk.

Az utolsó napon a község különböző helyszínein szervezett játékos vetélkedőn minden csapat összemérhette tudását.

Az Önkormányzat idén is hozzájárult az étkezéshez, valamint jégkrémmel kedveskedett a gyerekeknek, melyet ezúton szeretnénk ismét megköszönni!

Délután az Ifjúsági és Közösségi Ház udvarán a Konyha szakácsainak segédkezésével bográcsban rotyogott a finom paprikás krumpli, és desszertként egzotikus gyümölcskelyhet lehetett kanalazni. Az oklevelek, édességek mellett idén minden résztvevő egy-egy vízipisztoly boldog tulajdonosa lett.

A táborban készült fotók megtekinthetők a Röszkei Orbán Dénes Általános Iskola Facebook oldalán!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.