Ballagás 2018

2018. június 16-án elbúcsúztunk nyolcadik osztályos tanulóinktól egy alkalomhoz illő, méltó ünnepség keretében. Nagy nap ez minden diák, szülő és pedagógus életében, hiszen útjukra bocsátjuk gyermekeinket, tanulóinkat, remélve, hogy kellően felvérteztük őket tudással, emberséggel, bátorsággal az élet kihívásaival szemben.

Mindannyiunk szemében örömkönny, meghatódás látszódott. A búcsúzás mindig nehéz, de tudjuk, hogy ez az élet nagy körforgása. Helyükre újabb tanulók jönnek, majd őket is, ha eljön az idő, kikísérjük az iskola kapuján.

Pedagógustársaim nevében kívántam nekik, hogy az iskola falai között megszerzett tudás, a tanáraik embersége, szeretete elegendő erőt adjon nekik a mindennapok helytállásához, küzdelmeihez!

Meghívott vendégeink, Borbásné Márki Márta polgármester asszony és Liszkai Tamás atya is szívhez szóló, szép beszéddel bocsátotta őket útra, csakúgy, mint osztályfőnökük, Sajgó András tanár úr.

A ballagást tanévzáró ünnepélyünk követte. Külön kiemeltük és könyvjutalomban részesítettük a kiválóan teljesített tanulóinkat. A vakációra kellemes pihenést kívántunk és ünnepélyesen lezártuk az elmúlt tanévet.

Szécsényi Marianna, intézményvezető

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.